Arhitectura ecologică, ce denotă simplitate și robustețe, câștigă tot mai mult teren, pe măsură ce ne întoarcem la nevoile noastre de frumos, natural și sănătos.

Asamblarea rapidă, eliminarea timpilor morți, construirea posibilă chiar și pe vreme mai puțin prietenoasă au făcut ca materialele de construcții din lemn să devină o alternativă serioasă pentru cele așa-zis tradiționale.

Astfel, foarte populare în nordul Americii, Canada sau… Australia, casele tip framing pătrund și la noi în țară.

Americanii și canadienii le iubesc. Extrem de durabile în timp, clasicele case americane, construite cu panouri din lemn, reclădesc imaginea arhitecturii moderne.

Simple, rezistente, prietenoase cu mediul înconjurător, să locuiești într-o astfel de casă îți conferă o senzație de armonie și echilibru, aducându-te mai aproape de natură.

Ce vă oferim noi 🙂

Proiectare și consultanță

Indiferent dacă vii cu proiectul tău, ne lași pe noi să ne ocupăm sau proiectăm împreună, finalul va fi pe gustul tău.

Prelucrare

Cu o echipă experimentată asigurăm prelucrarea elementelor din lemn cu precizie milimetrică și accesoriile necesare, iar astfel toate produsele sunt pregătite pentru un montaj sigur și rapid.

Transport

Elementele de construcție, vor fi livrate de  către firmele noastre partenere "just in time" la locația specificată de dumneavoastră. 

Montaj

Indiferent unde, echipa noastră de montaj va ridica la fața locului elementele, structurile sau construcțiile într-un timp foarte scurt.

Datorită gradului înalt de prefabricare și pregătire a lemnului, timpul petrecut în șantier este atuul nostru.

Satisfacție

Indiferent dacă visul tău se leagă de cuibul familiei tale sau, poate, un proiect imobiliar, noi te ajutăm să-ți vezi visul împlinit.

Solicită o ofertă de preț